Posem encara més color a la Festa Major de Sarrià

S’acosta la Festa Major de Sarrià i un any més participem amb una activitat en que volem implicar el veïns i veïnes del barri. 

El dissabte 6 serà un moment per reflexionar plegats sobre quines necessitats tenen les persones que viuen una situació d’exclusió residencial per poder sortir-se’n. I ho farem amb una analogia... mitjançant testos que representen la llar, flors que representen les persones en situació de sense llar i aigua que representa necessitats no materials com la companyia, la salut o el sentit de la vida. Veurem què considera cada participant que és més necessari per les persones que es troben en situació de sense llar i tindrem l’oportunitat d’establir una conversa sobre el tema.

Els participants trasplantaran flors als bonics testos decorats als tallers d’art que es realitzen al centre Hort de la Vila i després se les podran emportar a casa.

Tots els testos són diferents i van acompanysts de missatges que les persones en situació de sense llar volen compartir amb els veïns i veïnes de Sarrià.

 

Apunteu-vos la cita !

Dissabte 6 d’octubre

16.30 – 19.00hores

Plaça de Sarrià